Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Zo slaapt de bemanning aan boord | video

Op lange vluchten wisselen bemanningsleden elkaar af, zodat zij kunnen rusten. Terwijl dit soms betekent dat personeel plaats kan nemen in de businessclass, hebben de meeste widebody vliegtuigen een speciale ruimte met bedden. Meestal bevindt deze zich boven de passagierscabine, maar soms ook in het ruim, zoals bij de Airbus A380. In de onderstaande video wordt een rondleiding gegeven door de rustcabine een Airbus A380 van Lufthansa.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close