AirlinesFrequente reizigerNieuws

Geplande ticketverkoop Play uitgesteld

De nieuwe IJslandse maatschappij Play heeft de geplande ticketverkoop uitgesteld. Oorspronkelijk zou in november de kaartverkoop zijn gestart.

Startup

“We zijn een startup, dus kunnen dingen soms langer duren dan gepland, omdat er veel taken zijn die afgerond moeten worden”, schrijft de maatschappij. “Ons plan was om vanaf november tickets te verkopen, maar helaas moeten we dat nog even uitstellen.”

Datum

Een nieuwe datum heeft de maatschappij niet genoemd. Wel zegt Play ‘zo snel mogelijk’ te starten met de verkoop en het bekend maken van alle plannen. De eerste duizend tickets worden gratis weggegeven, zodra de verkoop start.

Routes

Naar verluidt start Play met zes routes en twee Airbus-vliegtuigen. De eerste zes bestemmingen zullen mogelijk Alicante, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Parijs en Tenerife worden. Maar dat is nog niet bevestigd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close