fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Norwegian krijgt slots op Londen Heathrow

Norwegian mag vanaf het komende zomerseizoen wekelijks drie retourvluchten uitvoeren vanaf Londen Heathrow. De long-haul tak van de airline heeft zes slots gekregen, blijkt uit het slotoverzicht van de Britse slotcoördinator.

Slots

Norwegian Air UK voert op dit moment long-haul vluchten uit vanaf Londen Gatwick. Vanaf het zomerseizoen krijgt de maatschappij zes slots per week. Hiermee kunnen drie retourvluchten per week worden uitgevoerd. Norwegian vroeg veertien slots aan, maar krijgt er zes.

Netwerk verbeteren

Tegenover luchtvaartblogger The Points Guy stelt een woordvoerder van Norwegian dat de maatschappij continu het netwerk verbetert, afhankelijk van de vraag. Naar welke bestemmingen de low-cost carrier gaat vliegen, is nog niet duidelijk.

Veranderingen

Vorige week maakte de Noorse maatschappij bekend te stoppen met langeafstandsvluchten vanaf Kopenhagen en Stockholm. Als reden voerde de airline aan dat er te weinig vraag was naar tickets. Vanuit West-Europa is meer vraag naar tickets, stelde de maatschappij.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button