Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

Eindhoven Airport opent eigen businesslounge

Passagiers op Eindhoven Airport kunnen vanaf deze week ook gebruikmaken van een businesslounge. In de Aspire Lounge kunnen ze werken, ontspannen en eten.

Zestig zitplaatsen

De Aspire Lounge heeft zestig zitplaatsen en bevindt zich achter de security op de eerste verdieping van de luchthaven. Voor 30 euro per uur kunnen reizigers vooraf een plaats in de lounge boeken. Toegang zonder vooraf te boeken is ook mogelijk, dat kost 35 euro.

Behoefte

“Met de lounge spelen we in op een behoefte van de businesspassagier”, zegt Mark Botter, Head of Consumers & Real Estate van de luchthaven, “De Aspire Lounge biedt de zakenreiziger uiteraard alle benodigde faciliteiten. De lounge is een waardevolle toevoeging aan de faciliteiten van de luchthaven.” De lounge is dagelijks geopend tussen 05.30 en 21.30 uur.

Swissport

De lounge wordt uitgebaat door Swissport International, dat al drie lounges op Schiphol exploiteert. “We zijn er zeer trots op om ons merk Aspire te introduceren op Eindhoven Airport. De opening van deze premium lounge op Eindhoven Airport is een toevoeging aan ons huidige aanbod in Nederland”, stelt Shaun Weston, vicepresident Global Lounges bij Swissport International

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/