Licht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Passagier faket ziekte om betere stoel aan boord te krijgen

Een Amerikaanse vrouw heeft vrijdag op een binnenlandse vlucht gedaan alsof ze onwel werd om een betere stoel aan boord te krijgen. Het plan mislukte, de vrouw is aangehouden, meldt CNN.

American Eagle

Het incident vond vrijdagochtend vroeg plaats op een vlucht van American Eagle tussen Pensacola en Miami. Volgens American Airlines keerde het toestel ongeveer een uur na vertrek terug naar Pensacola omdat een passagier medische hulp nodig had.

Grotere stoel

Tegenover CNN stelt het Pensacola Police Department dat de vrouw vlak na de take-off om een grotere stoel. Toen het cabinepersoneel liet weten dat ze geen grotere stoel konden aanbieden, werd de vrouw onwel. De piloten besloten daarop terug te keren naar Pensacola.

Aangehouden

Na aankomst realiseerden de piloten zich volgens CNN dat de vrouw haar ziek zijn fakete en vroegen ze de vrouw het toestel te verlaten. Toen de vrouw dat weigerde, werd ze aangehouden door de politie. Ze zal psychiatrisch onderzocht worden

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/