fbpx
Editors choiceFrequente reizigersNieuwsTransavia

Transavia vanaf Brussel naar negen bestemmingen

Transavia vliegt in de zomer vanaf Brussel naar negen zonnige bestemmingen. Onder andere Alicante, Ibiza, Faro en Heraklion worden vanaf de Belgische luchthaven aangeboden, maakte de airline dinsdagochtend bekend.

Groei op Brussel

Transavia kondigde enkele weken geleden al aan vanaf Brussel te gaan vliegen. In Nederland kan de airline nauwelijks meer uitbreiden, in Brussel is dat nog wel mogelijk.

Bestemmingen

In het zomerseizoen vliegt de low-cost carrier naar zeven Europese zonbestemmingen: Alicante, Ibiza, Verona, Corfu, Heraklion en Thessaloniki en Faro. Buiten Europa worden Tel Aviv en Agadir aangevlogen. Op al deze bestemmingen wordt nu ook al gevlogen vanuit Nederland.

Positie versterken

‘Wij blijven kijken naar mogelijkheden om onze positie te versterken’, aldus Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. ‘Onderzoek gaf aan dat Brussel ons extra kansen biedt omdat de (lowcost) vraag vanuit Nederland en België naar vliegreizen het aanbod overstijgt.’ Omdat een deel van de klanten al uit België en Zuid-Nederland komt, ziet Transavia Brussel als een mooie stap. 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button