Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuws

Vliegverkeer Eindhoven weer opgestart na mist

Van en naar vliegveld Eindhoven wordt weer gevlogen. Vanochtend werd de luchthaven gesloten omdat mist het onmogelijk maakte om te vliegen. Diverse vluchten moesten daardoor uitwijken.

Annuleringen

Van de veertien vluchten die vanochtend hadden moeten vertrekken vanaf de luchthaven werd het merendeel geannuleerd. Een vlucht van Transavia naar Alicante was rond 13.10 uur het eerste passagierstoestel dat weer vertrok. Veel vertrekkende vluchten zijn vertraagd. Eén vlucht van Wizz Air naar Poznan in Polen is geannuleerd.

Omleidingen

Een groot deel van de binnenkomende vluchten werd omgeleid naar andere luchthavens. Onder andere in Brussel, Keulen en Maastricht landden toestellen van Ryanair en Wizz Air die naar Eindhoven onderweg waren.

Beperkt vliegverkeer

De luchthaven laat op sociale media weten dat er weer beperkt vliegverkeer mogelijk is. Het KNMI stelt dat er later vanmiddag weer mistbanken mogelijk zijn.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close