fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

‘Air Asia verkoopt vliegtuigmaaltijden in restaurant’

Terwijl vliegtuigmaaltijden meestal niet gekwalificeerd worden als culinaire hoogstandjes, komt er een restaurant speciaal voor deze maaltijden.

Fast food

Het idee achter het serveren van de vliegtuigmaaltijden is hetzelfde als bij fast food restaurants: een snelle goedkope maaltijd. De maaltijden moeten verkocht worden door computers die gebruik maken van kunstmatige intelligantie, waardoor het verkoopproces zo gestroomlijnd als mogelijk gaat.

Vraag

Een woordvoerder van de Maleisische prijsvechter geeft aan dat de maatschappij een grote vraag naar de maaltijden heeft opgemerkt. Niet alleen op de Aziatische markt ziet het bedrijf kansen, maar ook in steden als Londen en New York staan restaurants op de planning. In China zullen volgend jaar de eerste franchise vestigingen hun deuren openen.

Prijs

Het meest overtuigende argument voor de vliegtuigmaaltijden is vermoedelijk de prijs. De maaltijden zullen 12 Maleisische ringgit kosten, omgerekend 2,59 euro per maaltijd.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button