fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Condor herstelt vogellogo en maakt nieuwe routes bekend

Condor heeft het vogellogo weer terug op de staart, nu Thomas Cook failliet is. De maatschappij toonde het nieuwe kleurenschema op een Boeing 767-300ER. Ook heeft Condor nieuwe routes bekend gemaakt voor het zomerseizoen.

Logo

De livery zal op alle toestellen in de vloot worden geschilderd. Voorheen stond het hart van Thomas Cook op het toestel. De eerste vlucht met de nieuwe verf van Condor vertrok naar Cancun, op 30 november.

Routes

Vanaf de zomer van 2020 voegt Condor een nieuwe route toe; vanaf Frankfurt zal op maandag en donderdag naar Edmonton worden gevlogen. Vanaf M√ľnchen worden de routes naar Cancun (maandag), Halifax (vrijdag), Punta Cana (woensdag) en Seattle (dinsdag, donderdag, zaterdag) hersteld. Terug van weggeweest vanaf Frankfurt zijn de routes naar New Orleans (woensdag, zaterdag), Barbados (vrijdag) en Tobago (vrijdag).

Gevaar

Door het faillissement van Thomas Cook kwam het voortbestaan van Condor in gevaar. Maar door een overbruggingskrediet van de Duitse federale regering en de deelstaatregering van Hessen kon Condor overleven. Voordat de touroperator failliet ging, waren er al plannen om Condor los te maken van Thomas Cook.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button