AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Condor herstelt vogellogo en maakt nieuwe routes bekend

Condor heeft het vogellogo weer terug op de staart, nu Thomas Cook failliet is. De maatschappij toonde het nieuwe kleurenschema op een Boeing 767-300ER. Ook heeft Condor nieuwe routes bekend gemaakt voor het zomerseizoen.

Logo

De livery zal op alle toestellen in de vloot worden geschilderd. Voorheen stond het hart van Thomas Cook op het toestel. De eerste vlucht met de nieuwe verf van Condor vertrok naar Cancun, op 30 november.

Routes

Vanaf de zomer van 2020 voegt Condor een nieuwe route toe; vanaf Frankfurt zal op maandag en donderdag naar Edmonton worden gevlogen. Vanaf München worden de routes naar Cancun (maandag), Halifax (vrijdag), Punta Cana (woensdag) en Seattle (dinsdag, donderdag, zaterdag) hersteld. Terug van weggeweest vanaf Frankfurt zijn de routes naar New Orleans (woensdag, zaterdag), Barbados (vrijdag) en Tobago (vrijdag).

Gevaar

Door het faillissement van Thomas Cook kwam het voortbestaan van Condor in gevaar. Maar door een overbruggingskrediet van de Duitse federale regering en de deelstaatregering van Hessen kon Condor overleven. Voordat de touroperator failliet ging, waren er al plannen om Condor los te maken van Thomas Cook.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close