fbpx
Air FranceAirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Air France schrapt vrijdag vluchten door staking

Air France schrapt morgen een deel van de geplande vluchten. Dat komt door de staking die de komende dagen plaatsvindt in Frankrijk. Met name binnenlandse vluchten gaan niet door.

Dienstregeling aangepast

Air France past op verzoek van luchtvaartautoriteit Direction G茅n茅rale de l’Aviation Civile (DGAC) de dienstregeling aan vanaf zes grote luchthavens in Frankrijk. Aan de landelijke staking doet een deel van de luchtverkeersleiders mee.

Vluchten geschrapt

Vrijdag worden vanaf Parijs Charles de Gaulle, Parijs Orly, Bordeaux, Lyon, Marseille en Toulouse twintig procent van vluchten geschrapt. Dat gebeurt op verzoek van de DGAC.

Binnenlandse vluchten

Air France rekent erop dat vrijdag alle long-haul vluchten doorgaan. Van de medium-haul vluchten moet 90 procent doorgaan. De grootste verstoring verwacht de airline bij de binnenlandse vluchten: daar gaat 30 procent van de vluchten niet door.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m茅t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button