fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

SkyTeam opent nieuwe lounge in Istanbul

Luchtvaartalliantie SkyTeam heeft op vliegveld Istanbul een eigen lounge geopend. Wereldwijd is het de zevende SkyTeam lounge. De Turkse luchthaven wordt bediend door zeven airlines uit SkyTeam.

LED-verlichting

De lounge heeft een oppervlakte van 582 vierkante meter en biedt plaats aan meer dan 145 reizigers. SkyTeam stelt dat de lounge nooit druk aanvoelt door de inrichting. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van LED-verlichting en muren met mos.

Lokale gerechten

De reizigers kunnen in de lounge werken en ontspannen. Het aanbod van eten en drinken is een combinatie van lokale Turkse gerechten en Europese gerechten. Ook wordt er lokale wijn geserveerd.

Sleutelrol

“Deze nieuwe lounge is een belangrijke stap om een probleemloze experience te leveren voor al onze klanten”, zegt Kristin Colvile, CEO van SkyTeam. “SkyTeam is enorm gefocust om de beste klantbeleving te creëren van iedere alliantie. Onze eigen lounges spelen daarin een sleutelrol.”

Maatschappijen

De luchthaven van Istanbul wordt bediend door zeven airlines uit SkyTeam: Air France, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, Tarom en Aeroflot.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button