Frequente reizigerLoungeNieuwsZakelijke Reiziger

SkyTeam opent nieuwe lounge in Istanbul

Luchtvaartalliantie SkyTeam heeft op vliegveld Istanbul een eigen lounge geopend. Wereldwijd is het de zevende SkyTeam lounge. De Turkse luchthaven wordt bediend door zeven airlines uit SkyTeam.

LED-verlichting

De lounge heeft een oppervlakte van 582 vierkante meter en biedt plaats aan meer dan 145 reizigers. SkyTeam stelt dat de lounge nooit druk aanvoelt door de inrichting. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van LED-verlichting en muren met mos.

Lokale gerechten

De reizigers kunnen in de lounge werken en ontspannen. Het aanbod van eten en drinken is een combinatie van lokale Turkse gerechten en Europese gerechten. Ook wordt er lokale wijn geserveerd.

Sleutelrol

“Deze nieuwe lounge is een belangrijke stap om een probleemloze experience te leveren voor al onze klanten”, zegt Kristin Colvile, CEO van SkyTeam. “SkyTeam is enorm gefocust om de beste klantbeleving te creëren van iedere alliantie. Onze eigen lounges spelen daarin een sleutelrol.”

Maatschappijen

De luchthaven van Istanbul wordt bediend door zeven airlines uit SkyTeam: Air France, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, Tarom en Aeroflot.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/