Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Vliegverkeer Eindhoven weer op gang na mist

Het vliegverkeer op vliegveld Eindhoven komt weer op gang. Door de mist konden lange tijd geen vliegtuigen landen of vertrekken. Diverse vluchten zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Geen vluchten

De Brabantse luchthaven had eerder in de week ook al te kampen met overlast door de mist. Gisteravond moesten vier vertrekkende vluchten geannuleerd worden. Vanochtend vertrok rond 10.15 uur het eerste toestel weer. Inmiddels komen er ook weer vliegtuigen binnen.

Vertragingen

Door de mist zijn veel binnenkomende vluchten vertraagd. Een vlucht uit Girona en een vlucht uit Lissabon zijn geannuleerd, maar dat komt volgens de luchthaven door de staking bij de Franse luchtverkeersleiding. Vier vluchten van Wizz Air zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Europees probleem

Naast Eindhoven kampen meer Europese luchthavens met vertragingen door de mist. Onder andere op Schiphol, Frankfurt, Londen Heathrow en Parijs Charles de Gaulle meldt Eurocontrol vertragingen vanwege het slechte zicht. Op de luchthavens wordt wel gewoon gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close