AirlinesDuurzaamheidNaast het nieuwsProfessionalRecycling

Air New Zealand test eetbare koffiebekers aan boord

Passagiers aan boord bij Air New Zealand kunnen hun koffiebeker vanaf nu opeten als ‘ie leeg is. De koffiebekers zijn gemaakt van eetbaar materiaal.

Acht miljoen koppen

Air New Zealand schenkt jaarlijks meer dan acht miljoen koppen koffie aan boord. Hoewel de bekers die nu gebruikt worden composteerbaar zijn, wil de airline de bekers het liefst helemaal laten verdwijnen.

Biscuit

“We werken samen met het innovatieve bedrijf Twiice om de toekomst van eetbare koffiebekers te testen”, zegt senior manager customer experience Niki Chave. De hittebestendige bekers zijn gemaakt van biscuit en smaken naar vanille. Volgens de airline vallen de bekers letterlijk in de smaak bij de reizigers.

Nieuwe verpakkingen

Twiice wil met de bekers laten zien dat er nieuwe manieren zijn om producten te verpakken. “Het is geweldig dat Air New Zealand met ons samenwerkt om dit aan haar klanten te laten zien”, zegt Twiice-oprichter Jamie Cashmore. Het bedrijf werkt ook aan een beker waarin chocolade verwerkt is.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close