General aviationLicht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Je eigen benen als landingsgestel | video

Alhoewel eigen benen gebruikten als landingsgestel klinkt als iets uit The Flintstones, maakt de Archaeopteryx er gebruik van. Het zweefvliegtuig, dat slechts 54 kilo weegt, wordt als een rugzak omgebonden door de piloot. De piloot neemt vervolgens een aanloopje en stijgt op. Voor het landen steekt hij zijn benen uit de cabine om als landingsgestel te functioneren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close