fbpx
General aviationNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Je eigen benen als landingsgestel | video

Alhoewel eigen benen gebruikten als landingsgestel klinkt als iets uit The Flintstones, maakt de Archaeopteryx er gebruik van. Het zweefvliegtuig, dat slechts 54 kilo weegt, wordt als een rugzak omgebonden door de piloot. De piloot neemt vervolgens een aanloopje en stijgt op. Voor het landen steekt hij zijn benen uit de cabine om als landingsgestel te functioneren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button