Editors choiceIncidentenKLMNieuwsNL nieuws

KLM 747 in botsing met pick-up truck

Een Boeing 747 is in botsing gekomen met een pick-up truck op Toronto Pearson Airport. Dat gebeurde terwijl de truck geparkeerd stond en het vliegtuig naar de gate werd gereden.

Vast

De truck kwam daardoor vast te zitten onder de motor van de 747. De brandweer van de luchthaven werd ingezet om het vliegtuig en de pick-up los te maken. Er is niemand gewond geraakt.

Vlucht

Het gaat om vlucht KL691, die vrijdag van Amsterdam naar Toronto vloog. De terugvlucht die voor vrijdagavond gepland stond, werd geannuleerd, terwijl de motor van het vliegtuig wordt geïnspecteerd.

Foto’s

Op Twitter verschenen foto’s van het voorval. Daarop is te zien hoe de pick-up vastzit onder de motor van de jumbojet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/