Air France-KLMCargoKLMNieuwsProfessional

Air France-KLM benoemt nieuwe baas vrachtdivisie

Adriaan den Heijer wordt de nieuwe topman van Air France-KLM-Martinair Cargo. Dat maakte moederbedrijf Air France-KLM maandag bekend. Den Heijer volgt Marcel de Nooijer op, die overstapt naar Transavia.

Geen onbekende

Den Heijer komt, net als veel van zijn voorgangers, vanuit KLM. Bij de vrachtdivisie is hij geen onbekende. Tussen 2000 en 2004 was hij directeur in noord- en west-Europa voor KLM Cargo.

Verschillende functies

Den Heijer werkt al sinds 1995 bij KLM. Na zijn tijd bij de vrachtdivisie werkte Den Heijer onder andere voor KLM in China en was hij senior vice president bij KLM Ground Services. Op dit moment is hij Senior Vice President Pricing & Revenue Management voor Air France-KLM.

Vertrouwen

Air France-KLM ceo Ben Smith roemt het track record dat Den Heijer opgebouwd heeft bij de Pricing en Revenue management teams. “Hij heeft uitstekend werk verricht. Ik heb er vertrouwen in dat hij zijn ervaring nu zal delen bij Cargo en de zaken winstgevend zal laten groeien”, stelt Smith.

De benoeming van Den Heijer gaat in op 1 januari. Zelf omschrijft hij de vrachtdivisie als een speler van wereldklasse die veel ervaring heeft met innovatieve oplossingen en excellente service. “

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/