fbpx
Air France-KLMFinancieelFrequente reizigersNieuws

Qantas breidt partnership met Air France-KLM verder uit

Frequent flyers van Qantas kunnen vanaf vandaag ook Qantas-punten sparen op vluchten van Air France-KLM. Daarnaast worden ruim zestig bestemmingen van Air France en KLM onderdeel van een codeshare die al langer bestaat.

Samenwerking

In 2018 startten Air France-KLM en Qantas een codeshare op vluchten tussen Europa en Australië, via Hongkong en Singapore. Op vluchten van Qantas kunnen Flying Blue-leden al langer miles sparen.

Voordelen

Het sparen van Qantas-punten wordt nu ook mogelijk op alle vluchten die Air France en KLM uitvoeren. Voor reizigers die Gold, Platinum of Platinum One-member zijn bij Qantas worden ook voordelen als priority boarding en extra bagage vanuit het Flying Blue programma beschikbaar.

Codeshare

De bestaande codeshare op Europese vluchten wordt verder uitgebreid. Op meer dan zestig bestemmingen worden ook Qantas-vluchtcodes geplaatst. Onder die bestemmingen zijn Dresden, Biarritz, Calvi en Bristol. Ook vluchten naar Rome, Barcelona en Athene krijgen een vluchtnummer van Qatas.

Verbeteringen

“Qantas Frequent Flyer is vastbesloten om sterke en strategische partnerships te bouwen met flagship airlines, daarmee verbeteren we de reisopties en voordelen voor onze leden”, zegt Olivia Wirth, ceo van Qantas Loyalty, “Dit partnership stelt onze leden in staat om het continent nog verder te ontdekken.” Zelf vliegt Qantas in Europa alleen naar Londen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button