AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsSamenwerking

Lufthansa start codeshare met Indiaas Vistara

Lufthansa gaat meer vluchten aanbieden naar India. De Duitse airline start vanaf 16 december een codeshare met de Indiase maatschappij Vistara. Op tien routes van Vistara komen ook vluchtcodes van Lufthansa, maakten beide airlines maandag bekend.

Grotere samenwerking

De codeshare is een eerste stap naar een grotere samenwerking. Frequent flyers moeten in de toekomst ook punten kunnen sparen op vluchten die door de andere maatschappij uitgevoerd worden. De airlines hebben nu al een interline agreement.

Vluchtcodes

Naast de LH-vluchtcodes op vluchten van Vistara komen er ook vluchtcodes van Vistara op een aantal vluchten van Lufthansa naar Duitsland. Lufthansa vliegt in India naar Delhi, Bangalore, Mumbai en Chennai.

Door de samenwerking met Vistara wil Lufthansa Indiase passagiers nog beter bedienen. “Door samen te werken met Vistara versterken we onze positie als leidende Europese maatschappij in India”, stelt George Ettiyil, senior director sales voor Lufthansa Group in Azië.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button