fbpx
AirbusNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Wizz A320 vliegt laag door Budapest | video

Het gebeurt niet vaak dat een groot toestel laag door een stadscentrum vliegt. De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air vloog echter in 2018 met een Airbus A321 laag over de Donau, dwars door het centrum van Budapest, ter ere van de Red Bull Air Race die in de Hongaarse hoofdstad werd gehouden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button