fbpx
BestellingenBoeingFinancieelNieuwsVliegtuigen

63 nieuwe orders voor Boeing in november

Boeing heeft 63 nieuwe orders ontvangen in november. Daarmee ligt het ver achter op Airbus, welke meer dan 200 bestellingen zag in november.

Orders

Onder de 63 bestellingen zitten 20 737 MAX-vliegtuigen van een onbekende klant en 10 MAX-toestellen van SunExpress. Een order van een anonieme koper voor twee 737 MAX’en werd geannuleerd en China Aircraft Leasing Group verving een order van acht MAX’en voor twee 787 Dreamliners.

Leveringen

In november werden er 24 vliegtuigen afgeleverd, waardoor er over het hele jaar in totaal 345 toestellen zijn geleverd. Vorig jaar waren dat er eind november 704.

Airbus

Airbus telde 222 bestellingen in november. De vliegtuigbouwer leverde 77 vliegtuigen in die maand en heeft nu nog 7570 leveringen openstaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button