AirlinesFrequente reizigerNieuwsSchiphol Airport

EasyJet vanaf Schiphol naar vierde bestemming in Kroatië

Low-cost carrier easyJet voegt een vierde bestemming in Kroatië toe aan het netwerk vanaf Schiphol. Van juni tot augustus vliegt de airline naar de Kroatische stad Zadar.

Twee keer per week

Zadar is na Pula, Dubrovnik en Split de vierde stad in Kroatië die bereikbaar wordt vanaf Schiphol. Tussen 23 juni en 30 augustus vliegt easyJet twee keer per week op de route.

Uitgebreide keuze

“We zijn blij met Zadar als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Wij bieden met deze vierde Kroatische bestemming een uitgebreide keus om dit land te bezoeken en zo nog beter aan de vraag naar zomervluchten naar Kroatië te kunnen voldoen”, stelt William Vet, countrymanager van easyJet.

Havenplaats

De havenplaats Zadar ligt aan de Adriatische zee en wordt omgeven door natuurgebieden. Filmregisseur Alfred Hitchcock omschreef de zonsondergang in Zadar in 1964 als één van de mooiste ter wereld. Zadar is vanuit Nederland al bereikbaar met Transavia en Ryanair, vanaf Rotterdam en Eindhoven.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close