fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

Ook in november weer meer passagiers via Heathrow

Londen Heathrow blijft groeien. Ook in november zag de luchthaven weer meer reizigers. 6,2 miljoen passagiers reisden via de luchthaven.

Thanksgiving

Positief van invloed was Thanksgiving, waarvoor veel reizigers naar de Verenigde Staten vlogen. British Airways en American introduceerden een nieuwe route naar Pittsburg en verhoogde de frequentie op een aantal vluchten. Delta en Virgin startten met vluchten naar Las Vegas en verhoogden de frequentie van vluchten tussen Boston en Detroit.

Schoonste

In het derde kwartaal was SAS de schoonste en stilste airline die vanaf Heathrow vliegt. In het tweede kwartaal stond SAS ook al bovenaan. De luchthaven maakt hier elk kwartaal een lijst van om duurzaamheid te promoten onder de maatschappijen.

Druk

“Na een record in november verwachten we dat december de drukste maand zal worden. Naarmate de vraag naar vliegreizen toeneemt, werken we samen met de luchtvaart- en energie-industrie om vluchten koolstofarm te maken. We versnellen onze eigen plannen om de uitstoot van de luchthavenactiviteiten van Heathrow te verminderen en die zullen vanaf 2020 CO2-neutraal zijn”, aldus John Holland-Kaye, CEO van Heathrow.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button