fbpx
Eindhoven AirportNieuwsNL Nieuws

Boeren blokkeren Eindhoven Airport

Enkele tientallen boeren, die deel uitmaken van Farmers Defense Force, zijn met hun trekkers uit protest onderweg naar Eindhoven Airport na vanochtend geprotesteerd te hebben bij het provinciehuis in Den Bosch. Eindhoven Airport heeft laten weten door de protesten slecht bereikbaar te zijn.

Begeleiding

De boeren worden door de politie over de A2 begeleid naar de luchthaven om zo het overige verkeer minimaal te hinderen. De ME heeft enkele wegen richting de luchthaven afgesloten. De luchthaven roept reizigers op om voor vertrek te controleren of we wegen wel open zijn. De bussen tussen Eindhoven en Eindhoven Airport lijken vooralsnog geen hinder te ondervinden van de protesten.

Duur

Het is nog onbekend hoe lang Eindhoven Airport slecht bereikbaar zal zijn. De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Er zijn nog steeds trekkers onderweg naar de luchthaven waardoor de vertraging vermoedelijk tot het begin van de avond zal blijven toenemen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button