fbpx
AirlinesBestellingenNieuwsRoutes en Bestemmingen

‘Geen first class in nieuwe vliegtuigen Emirates’

De Airbus A350-900’s en de Boeing 787-9’s die Emirates heeft besteld zullen geleverd worden zonder first class, zo berichtten verschillende media. In de nieuwe toestellen zal de first class cabine plaats maken voor een premium economy sectie.

Vraag

De afgelopen jaren is er een grote vraag ontstaan naar premium economy stoelen. De klasse, die tussen business en economy in zit, biedt passagiers een comfortabelere reis dan economy, voor een zachtere prijs dan business. De meeste grote maatschappijen hebben al een premium economy product geïntroduceerd, Emirates heeft nu ook besloten zich op deze markt te wagen.

First

De first class van Emirates verdwijnt niet. De Airbus A380’s en Boeing 777’s zullen met de privé cabines blijven rondvliegen. De A350’s en 787’s zullen voornamelijk worden ingezet op vluchten van 6-7 uur, waar minder behoefte is aan een first class product. De lange routes, bijvoorbeeld van Dubai naar Australië of Noord-Amerika, zullen bediend blijven worden met de huidige vloot waardoor het first class aanbod op deze routes in stand blijft. 

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button