737 MAXAirlinesIncidentenIndustrieLow-costNieuwsVeiligheid

‘Ryanair vertelt passagiers niet of zij in een 737 MAX vliegen’

Ryanair is niet van plan passagiers te laten weten of hun vlucht wordt uitgevoerd door een 737 MAX. Dit zou de topman van de Ierse maatschappij, Michael O’Leary, aan FlightGlobal hebben laten weten. O’Leary is ervan overtuigd dat het vertrouwen van de reizigers in de 737 MAX snel hersteld zal zijn.

Wijzigingen

O’Leary geeft aan dat Ryanair niet in staat is om passagiers te vertellen in welk toestel zij zullen vliegen. Er wordt namelijk de nacht van tevoren pas definitief besloten welk vliegtuig de vlucht zal uitvoeren. Het op het laatste moment een ander vliegtuig de vlucht laten uitvoeren is ook bij maatschappijen als KLM heel gewoon. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan de inzet van een groter toestel, of als het originele toestel plots onderhoud nodig heeft.

Vertrouwen

De topman verwacht dat het vertrouwen in de 737 MAX snel hersteld zal zijn. Dat gebeurde volgens hem ook na de problematiek met de dreamliner. Volgens O’Leary zullen passagiers maar al te graag in een 737 MAX vliegen, voornamelijk vanwege de ruimere stoelen en stillere cabine.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close