AirlinesFrequente reizigerNieuwsSamenwerking

TUI en Emirates verlengen samenwerking

TUI en Emirates hebben deze week hun samenwerking verlengd. De twee werken inmiddels al zeven jaar samen.

Bestemmingen

“Met een jaarlijkse forse groei zien de twee partijen het succes van de samenwerking uitbetaald”, vertelt TUI. “Het gaat om bestemmingen als Dubai, Thailand, Bali, Vietnam, Sri Lanka, Malediven, Seychellen en Mauritius. Het zijn met name de hoge kwaliteit en de grote vluchtfrequentie van Emirates die maken dat we uitstekende en flexibele vakanties naar deze oostelijke verrre bestemmingen kunnen aanbieden.”

Formule 1

Met deze samenwerking wil TUI de bestemmingen toegankelijk maken voor een groter publiek. “Ook TUI Sports is zeer tevreden met de samenwerking”, vertelt de touroperator. “Onlangs bracht het nog vele Formule 1 fans naar Dubai om de race van Max Verstappen live te kunnen meemaken.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close