fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

TUI en Emirates verlengen samenwerking

TUI en Emirates hebben deze week hun samenwerking verlengd. De twee werken inmiddels al zeven jaar samen.

Bestemmingen

“Met een jaarlijkse forse groei zien de twee partijen het succes van de samenwerking uitbetaald”, vertelt TUI. “Het gaat om bestemmingen als Dubai, Thailand, Bali, Vietnam, Sri Lanka, Malediven, Seychellen en Mauritius. Het zijn met name de hoge kwaliteit en de grote vluchtfrequentie van Emirates die maken dat we uitstekende en flexibele vakanties naar deze oostelijke verrre bestemmingen kunnen aanbieden.”

Formule 1

Met deze samenwerking wil TUI de bestemmingen toegankelijk maken voor een groter publiek. “Ook TUI Sports is zeer tevreden met de samenwerking”, vertelt de touroperator. “Onlangs bracht het nog vele Formule 1 fans naar Dubai om de race van Max Verstappen live te kunnen meemaken.”

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button