AirlinesFrequente reizigerNieuwsSamenwerking

TUI en Emirates verlengen samenwerking

TUI en Emirates hebben deze week hun samenwerking verlengd. De twee werken inmiddels al zeven jaar samen.

Bestemmingen

“Met een jaarlijkse forse groei zien de twee partijen het succes van de samenwerking uitbetaald”, vertelt TUI. “Het gaat om bestemmingen als Dubai, Thailand, Bali, Vietnam, Sri Lanka, Malediven, Seychellen en Mauritius. Het zijn met name de hoge kwaliteit en de grote vluchtfrequentie van Emirates die maken dat we uitstekende en flexibele vakanties naar deze oostelijke verrre bestemmingen kunnen aanbieden.”

Formule 1

Met deze samenwerking wil TUI de bestemmingen toegankelijk maken voor een groter publiek. “Ook TUI Sports is zeer tevreden met de samenwerking”, vertelt de touroperator. “Onlangs bracht het nog vele Formule 1 fans naar Dubai om de race van Max Verstappen live te kunnen meemaken.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button