Licht en luchtigNaast het nieuwsVideo opmerkelijk

British Airways geeft twee jonge vliegtuigfans tijd van hun leven | Video

British Airways heeft twee jonge vliegtuigfans de tijd van hun leven gegeven door hen een VIP tour te geven door de vlucht- en trainingsfaciliteiten op Londen Heathrow.

Brief

Harvey McCulloch (16) schreef een brief naar British Airways dat hij er altijd van heeft gedroomd om in de cockpit van een A380 te zitten. De jongen leidt aan autisme en een ernstige vorm van kanker. Na zijn brief werd hij uitgenodigd door BA, waarbij hij werd vergezeld door Sammy Austen-Jones (12), die ook een brief stuurde naar de airline, met de wens om cabinemedewerker te worden. Zijn moeder leidt aan een levensbedreigende vorm van epilepsie.

Video

De twee jongens mochten plaatsnemen in een Airbus A320, A380 en een Boeing 747. Ook leerden zij hoe ze een veiligheidsdemonstratie kunnen uitvoeren. De maatschappij maakte er onderstaande video van.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close