fbpx
NieuwsProfessionalVliegvelden

Hong Kong Airport ziet grote daling passagiers

Hong Kong Airport heeft in november de grootste daling van het aantal passagiers in meer dan een decennium gezien. Dat blijkt uit statistieken die Airport Authority Hong Kong openbaar heeft gemaakt.

Daling

De luchthaven handelde vijf miljoen passagiers af in november. Dat is 16,2 procent minder dan dezelfde maand in 2018. Dat is de grootste daling sinds juni 2009, toen er een negatief percentage was van 18,7 procent.

Op slot

Afgelopen maanden waren er ook al dalingen van het aantal passagiers voor de luchthaven, toen was dat percentage rond de 12 procent. De dalende statistieken zijn te wijten aan de gewelddadige protesten sinds juni. In augustus moest de luchthaven daardoor zelfs enkele dagen op slot.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button