IncidentenNieuwsVliegvelden

Jetstar A320 vast in modder tijdens taxiën

Een Airbus A320 van Jetstar kwam dit weekend vast te zitten in de modder op Ninoy Aquino International Airport (Filipijnen). Dat melden diverse lokale media.

Modder

Het toestel zou vertrekken naar Japan, maar tijdens het taxiën raakte het toestel van de baan en kwam het in de modder vast te zitten. Het voorval gebeurde zaterdag rond half drie ‘s nachts (lokale tijd). Er raakte niemand gewond.

Vertraging

De 140 passagiers werden uit het toestel gehaald en naar de terminal gereden. Autoriteiten konden het vliegtuig binnen een dag uit de modder verwijderen. De landingsbaan werd gesloten, waardoor elf andere vluchten ook vertraging opliepen. Inkomende vluchten moesten uitwijken naar Clark International Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/