DuurzaamheidFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Tweede protestdag Greenpeace Schiphol buiten verder

De tweede protestdag van Greenpeace op Schiphol is verplaatst naar buiten. Gisteren werden enkele demonstranten opgepakt omdat er binnen niet gedemonstreerd mocht worden. Deze zijn inmiddels ook weer vrijgelaten.

Buiten

De officiële aftrap van de tweede protestdag was rond het middaguur. De protesten gaan buiten voor Schiphol Plaza verder. Vandaag staan er acts op het programma van onder andere Under My Boots, Straatorkest Eigen Hulp en Antillectual.

Klimaatplan

De actievoerders hopen hiermee een klimaatplan af te dwingen van Schiphol. Volgens de organisatie betekent dat minder vluchten, geen Lelystad Airport, korte afstandsvluchten vervangen door de trein en het steunen van een eerlijke prijs voor vliegen. “Schiphol is nu het grootste tax-free tankstation van Nederland en op de tickets zit ook geen belasting”, aldus Greenpeace.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/