AirbusAirlinesEditors choiceLiefhebberNieuwsSchiphol Airport

Binnenkijken in Garuda’s nieuwe A330-900 | Foto’s

Garuda Indonesia zet sinds afgelopen donderdag de A330-900 in op de route tussen Amsterdam, Medan en Denpasar. Het nieuwe toestel vliegt drie keer per week, op de andere drie dagen wordt een A330-200 of een Boeing 777-300 ingezet. Up in the Sky-fotograaf Maurits Vink nam maandag een kijkje in het nieuwe vliegtuig.

Grotere capaciteit

In de nieuwe Airbus passen meer passagiers dan in de A330-200. Waar de A330-200 beschikt over 36 business- en 186 economy class stoelen, heeft de A330-900 24 stoelen in de businessclass en 277 stoelen in economy. De hoeveelheid business stoelen neemt dus af, maar de totale capaciteit groeit met 89 stoelen.

De A330-900 was maandag voor de tweede keer op Schiphol (c) Maurits Vink
2-4-2 opstelling in de economy class (c) Maurits Vink

In de economy class hanteert Garuda grotendeels een 2-4-2 opstelling, in de businessclass staan de stoelen in een 1-2-1 configuratie.

De business class (c) Maurits Vink
De business class bestaat uit 24 stoelen (c) Maurits Vink
De stoelen zijn onder andere voorzien van usb-aansluitingen (c) Maurits Vink
Details op de kussentjes in de business class (c) Maurits Vink
Inflight entertainment in de economy class (c) Maurits Vink

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close