fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

Kenya Airways benoemt nieuwe ceo

Kenya Airways krijgt een nieuwe ceo. Zittend topman Sebastian Mikosz stapt aan het eind van dit jaar op. De ceo van dochtermaatschappij Jambojet neemt vanaf begin januari tijdelijk de taken van Mikosz over, meldt Kenya Airways.

Persoonlijke redenen

Sebastian Mikosz werd in 2017 aangesteld als ceo bij Kenya Airways. Hij maakte in juni bekend alweer op te stappen. Volgens Keniaanse media vertrekt hij om persoonlijke redenen bij de airline. Mikosz was eerder ceo bij de Poolse flagcarrier LOT, waar hij een omvangrijke reorganisatie doorvoerde.

Ceo Jambojet

Na het vertrek van Mikosz neemt Allan Kilavuka het roer tijdelijk over. Kilavuka is nu ceo van dochtermaatschappij Jambojet. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe ceo voor de moedermaatschappij wordt Kilavuka belast met de ceo-taken. Hij blijft ook ceo van Jambojet.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button