AirlinesOverig nieuwsProfessional

Kenya Airways benoemt nieuwe ceo

Kenya Airways krijgt een nieuwe ceo. Zittend topman Sebastian Mikosz stapt aan het eind van dit jaar op. De ceo van dochtermaatschappij Jambojet neemt vanaf begin januari tijdelijk de taken van Mikosz over, meldt Kenya Airways.

Persoonlijke redenen

Sebastian Mikosz werd in 2017 aangesteld als ceo bij Kenya Airways. Hij maakte in juni bekend alweer op te stappen. Volgens Keniaanse media vertrekt hij om persoonlijke redenen bij de airline. Mikosz was eerder ceo bij de Poolse flagcarrier LOT, waar hij een omvangrijke reorganisatie doorvoerde.

Ceo Jambojet

Na het vertrek van Mikosz neemt Allan Kilavuka het roer tijdelijk over. Kilavuka is nu ceo van dochtermaatschappij Jambojet. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe ceo voor de moedermaatschappij wordt Kilavuka belast met de ceo-taken. Hij blijft ook ceo van Jambojet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/