fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Singapore Airlines voegt Brussel toe aan netwerk

Singapore krijgt een rechtstreekse verbinding met Belgiƫ. Flagcarrier Singapore Airlines vliegt vanaf eind oktober 2020 vier keer per week naar Brussel. De eerste vlucht moet plaatsvinden op 25 oktober.

Vijftiende bestemming

Brussel is voor Singapore Airlines de vijftiende passagiersbestemming binnen Europa. In de Benelux wordt al rechtstreeks naar Schiphol gevlogen. Andere bestemmingen zijn onder andere Londen, Milaan, Frankfurt, DĆ¼sseldorf, Kopenhagen, Parijs en Barcelona.

Vier vluchten per week

Singapore Airlines wil vier vluchten per week gaan uitvoeren tussen Singapore en Brussel. De vlucht vanuit Aziƫ, met vluchtnummer SQ304 wordt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag uitgevoerd en landt een dag later in Brussel. Terugvlucht SQ303 vertrekt rond 11.20 uur weer vanuit Brussel. Op de route zet de maatschappij een A350-900 in.

Groeiend netwerk

“We zijn vereerd om Singapore Airlines te verwelkomen op Brussels Airport,” zegt Arnaud Feist, ceo van de luchthaven, “Singapore is een belangrijke bestemming in ons groeiende Aziatische netwerk. We zijn blij dat de vluchten worden uitgevoerd met de A350.”

Vrachtvluchten

Vliegtuigen van Singapore Airlines zijn vaker zichtbaar op de luchthaven van Brussel. Singapore Airlines Cargo voert al jarenlang vluchten uit op het vliegveld.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button