fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsSchiphol AirportTUI

TUIfly staakt rechtstreekse vluchten naar Florida

Luchtvaartmaatschappij TUIfly stopt komende zomer met de vluchten vanaf Schiphol naar Orlando en Miami. De vluchten voor passagiers van TUI worden vanaf mei uitgevoerd door Delta Air Lines en Air France.

Twee keer per week

TUI vliegt op dit moment twee keer per week vanaf Schiphol naar Orlando Sanford en door naar Miami. Dat aantal vluchten is onvoldoende. “Om meer variabele reisduren te kunnen aanbieden, zijn meer vertrekdagen nodig,” zegt Manfred Lahey, hoofd Verre Reizen bij TUI Nederland, “Dat lukte niet binnen onze eigen vloot, daarom gaan we Florida nu aanbieden in samenwerking met Delta Air Lines/KLM.”

Orlando en Tampa

Delta Air Lines vliegt dagelijks vanaf Schiphol naar Orlando. Door een dagelijkse vlucht aan te bieden, kan TUI de duur van de pakketreizen aanpassen. Vanaf eind mei worden ook reizen naar Tampa aangeboden, waarbij de vlucht ook door Delta Air Lines uitgevoerd wordt. De airline vliegt sinds mei dit jaar vanuit Tampa naar Schiphol.

Miami via Parijs

Naast Delta worden ook bij Air France en KLM meer stoelen ingekocht vanaf mei. Tussen mei en oktober wordt de vlucht van Amsterdam naar Miami uitgevoerd door Air France, met een overstap in Parijs. Vanaf het winterseizoen 2020/2021 wordt Miami non-stop bereikbaar met KLM.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button