AirlinesFinancieelFrequente reizigerOverig nieuws

AtlasGlobal vliegt komend weekend weer

De Turkse maatschappij AtlasGlobal gaat vanaf 21 december weer vliegen, stelt de airline op de eigen website. Eind november staakte het bedrijf alle vluchten omdat er financiële problemen waren.

Herstructurering

Op 26 november werden ’s avonds zonder aankondiging alle vluchten van de maatschappij geannuleerd tot 21 december. De carrier liet weten dat het bedrijf “een nieuwe fase van herstructurering” in ging en dat daarom de vluchten geschrapt werden.

Financiële problemen

Volgens Turkse media verkeerde de airline eind november in grote financiële problemen en werd het salaris van het personeel al maanden niet betaald. Medewerkers kregen tot 16 december onbetaald verlof.

Eerste vlucht

De eerste vluchten moeten zaterdagochtend weer uitgevoerd worden. Vanaf 11.15 uur gaat de airline weer vliegen, staat op de website. Sinds maandag is ook het reserveringssysteem van de maatschappij weer beschikbaar.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close