AirlinesFinancieelFrequente reizigerOverig nieuws

AtlasGlobal vliegt komend weekend weer

De Turkse maatschappij AtlasGlobal gaat vanaf 21 december weer vliegen, stelt de airline op de eigen website. Eind november staakte het bedrijf alle vluchten omdat er financiële problemen waren.

Herstructurering

Op 26 november werden ‘s avonds zonder aankondiging alle vluchten van de maatschappij geannuleerd tot 21 december. De carrier liet weten dat het bedrijf “een nieuwe fase van herstructurering” in ging en dat daarom de vluchten geschrapt werden.

Financiële problemen

Volgens Turkse media verkeerde de airline eind november in grote financiële problemen en werd het salaris van het personeel al maanden niet betaald. Medewerkers kregen tot 16 december onbetaald verlof.

Eerste vlucht

De eerste vluchten moeten zaterdagochtend weer uitgevoerd worden. Vanaf 11.15 uur gaat de airline weer vliegen, staat op de website. Sinds maandag is ook het reserveringssysteem van de maatschappij weer beschikbaar.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button