fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNaast het nieuws

British Airways en China Southern starten joint-venture

British Airways en China Southern Airlines breiden hun samenwerking verder uit. Beide airlines hadden al een codeshare, maar beginnen nu een joint-venture.

Bestaande codeshare

De airlines begonnen in 2017 een codeshare, waarmee de vluchtcodes uitgewisseld werden op tien routes. Begin dit jaar tekenden beide maatschappijen een intentieovereenkomst om de samenwerking uit te breiden.

Uitbreiding

In de nieuwe joint-venture gaan de airlines codeshares uitvoeren op alle vluchten tussen Londen en de Chinese steden Shanghai, Guangzhou, Sanya, Wuhan en Zhengzhou.

Voordelen

Passagiers krijgen de mogelijkheid om sneller frequent flyer-punten te sparen en om vluchten te boeken via beide airlines. Ook krijgen ze meer toegang tot lounges op de luchthavens van de carriers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button