AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsSamenwerking

British Airways en China Southern starten joint-venture

British Airways en China Southern Airlines breiden hun samenwerking verder uit. Beide airlines hadden al een codeshare, maar beginnen nu een joint-venture.

Bestaande codeshare

De airlines begonnen in 2017 een codeshare, waarmee de vluchtcodes uitgewisseld werden op tien routes. Begin dit jaar tekenden beide maatschappijen een intentieovereenkomst om de samenwerking uit te breiden.

Uitbreiding

In de nieuwe joint-venture gaan de airlines codeshares uitvoeren op alle vluchten tussen Londen en de Chinese steden Shanghai, Guangzhou, Sanya, Wuhan en Zhengzhou.

Voordelen

Passagiers krijgen de mogelijkheid om sneller frequent flyer-punten te sparen en om vluchten te boeken via beide airlines. Ook krijgen ze meer toegang tot lounges op de luchthavens van de carriers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close