fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersKLMNieuws

KLM begint codeshare met low-cost dochter Qantas

KLM breidt het aantal codeshare-overeenkomsten verder uit. Jetstar Airways en Jetstair Asia plaatsen op een aantal routes in Zuidoost-Azië vluchtnummers van KLM.

Overstappen

KLM heeft al langere tijd een codeshare met Qantas, het moederbedrijf van Jetstar Airways. Door de codeshare met Jetstar Airways en Jetstar Asia kunnen reizigers van KLM makkelijker overstappen op vluchten in Singapore en Denpasar. De airline vliegt dagelijks van Amsterdam naar Denpasar, met een tussenstop op Singapore.

Jetstar

Jetstar Asia vliegt vanuit Singapore naar ongeveer twintig bestemmingen in zuidoost-Azië. Op een aantal vluchten worden vluchtcodes van KLM en Air France toegevoegd.

Jetstar Airways begint alleen een codeshare met KLM. Vluchten vanuit Denpasar naar Adelaide, Melbourne, Perth en Sydney worden straks ook onder een KLM-vluchtnummer uitgevoerd.

Changi

De ceo van Jetstar Asia is tevreden met het partnership dat zijn airline sluit met Air France en KLM. “Het is altijd mooi om nieuwe mogelijkheden te ontdekken waar we ons netwerk kunenn aanbieden”, zegt Bara Pasupathi. Luchthaven Singapore Changi omschrijft hij als de eerste keuze voor passagiers die overstappen op een vlucht naar Zuidoost-Azië en Australië.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button