fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Luchthaven maakt kerstboom van verboden items

De luchthaven van Vilnius heeft een wel heel bijzondere kerstboom staan. De boom is gevuld met scharen, messen en kogels. Alle decoratie in de boom is eerder door de beveiliging in beslag genomen.

Verboden items

Met de boom wil de Litouwse luchthaven reizigers erop attent maken dat ze bepaalde items niet mee mogen nemen in het vliegtuig. Op social media deelt de luchthaven foto’s van de boom, waarin groene scharen de boombladeren symboliseren.

Oproep

“Deze kerstboom heeft het allemaal: messen, scharen, aanstekers en allerlei soorten gevaarlijke goederen”, schrijft de luchthaven. “Als je niet wilt dat jouw verboden bezittingen op onze volgende boom belanden, bekijk dan de bagagevoorwaarden even.”

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button