IndustrieOverig nieuwsVliegvelden

35 miljoenste passagier voor Berlijn Schönefeld

Berlijn Schönefeld heeft deze week de 35 miljoenste passagier verwelkomd. Sebastian Jurth checkte in op de luchthaven voor vlucht SU 2569 naar Moskou, van Aeroflot.

Upgrade

Jurth kreeg daarom een upgrade naar business class, een modelvliegtuig van Aeroflot en een voucher voor een winkel in de tax-free zone. “Berlijn is één van de top 3 bestemmingen in Europa. De aantrekkingskracht van de hoofdstad is onverminderd gebleven, wat heeft geleid tot een toename van het aantal passagiers van en naar Berlijn”, aldus Engelbert Lütke Daldrup, CEO van Flughafen Berlin Brandenburg GmbH.

Vereerd

“We zijn vereerd dat de 35 miljoenste passagiers van een Berlijnse luchthaven vlucht SU2569 heeft gekozen naar Moskou. Het is ook een reflectie van onze groeiende aanwezigheid, niet alleen in Berlijn, maar in de hele Duitse luchtvaart. Duitsland, en Berlijn in het bijzonder, zijn erg aantrekkelijk voor het Russische toerisme en de economie”, Anatoly Kachan, station manager in Berlijn en Dresden bij Aeroflot.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close