fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

Aeroflot en Brussels Airlines starten codeshare

Aeroflot en Brussels Airlines hebben een codeshare-overeenkomst getekend. Vluchten met de gedeelde codes starten op 20 januari 2020.

Netwerk

De nieuwe overeenkomst stelt reizigers die vanuit Moskou vliegen in staat om op het volledige netwerk van Brussels Airlines aan te sluiten, terwijl reizigers vanuit Brussel betere verbindingen krijgen met de Russische hoofdstad en de wereldwijde routes van Aeroflot. Dankzij de ‘through check-in’ kunnen passagiers met connectievluchten hun bagage inchecken op hun vertrekluchthaven en krijgen ze die terug op hun eindbestemming.

Thuisbasis

De thuisbasis en belangrijkste hub van Aeroflot, Sheremetyevo International Airport bevindt zich dicht bij het stadscentrum van Moskou. Brussels Airlines verhuisde haar Moskou-vluchten in juni 2019 naar Sheremetyevo Airport.

Aeroflot

Aeroflot Groep had in 2019 een jaar van financiële verliezen en problemen met leveringen, maar zet de vlootuitbreiding toch door in 2020. De groep verwacht 31 vliegtuigen toe te voegen, die waarschijnlijk naar Aeroflot en Pobeda Airlines gaan. Tegelijkertijd heeft de maatschappij de jongste vloot van de grootste airlines ter wereld.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button