fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

BA sluit 100-jarig feest af met VIP-reis voor familie | Video

British Airways heeft de honderdste ‘act of kindness’ uitgevoerd. Vanwege het honderdjarig bestaan wilde de maatschappij honderd wensen in vervulling laten gaan.

Diagnose

Het feestelijke jaar wordt afgesloten met Cheryl en haar oom Ben. Cheryl kreeg in 2016 de diagnose hersenkanker. Begin 2019 deelde ze haar verhaal met British Airways. Na een 14-urige operatie vond ze haar oom Ben aan haar bedzijde. Hij was van zijn huis in Melbourne, Australië, naar Nuneaton gereisd om haar en haar drie kinderen van 9, 10 en 16 te verzorgen.

Verloofd

Nadat hij weer terug was in Melbourne kondigde hij aan verloofd te zijn met zijn partner Andrew, maar Cheryl was niet in staat om naar Australië te gaan voor die operatie. Dat is het punt waar British Airways instapte.

VIP

De maatschappij zorgde ervoor dat Cheryl en haar partner en kinderen naar Melbourne konden vliegen om de bruiloft bij te wonen. Ook kreeg het gezin een VIP-behandeling op de luchthaven. Het begon met een personal shopping experience, gevolgd door ontspannen uurtjes in een spa.

Make-up

In Melbourne kregen ze een luxe suite in een gerenommeerd hotel. Op de dag van de bruiloft werden ze ook nog eens verrast met een haar- en make-up-stylist. De maatschappij maakte er onderstaande video van.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button