fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

BA sluit 100-jarig feest af met VIP-reis voor familie | Video

British Airways heeft de honderdste ‘act of kindness’ uitgevoerd. Vanwege het honderdjarig bestaan wilde de maatschappij honderd wensen in vervulling laten gaan.

Diagnose

Het feestelijke jaar wordt afgesloten met Cheryl en haar oom Ben. Cheryl kreeg in 2016 de diagnose hersenkanker. Begin 2019 deelde ze haar verhaal met British Airways. Na een 14-urige operatie vond ze haar oom Ben aan haar bedzijde. Hij was van zijn huis in Melbourne, Australië, naar Nuneaton gereisd om haar en haar drie kinderen van 9, 10 en 16 te verzorgen.

Verloofd

Nadat hij weer terug was in Melbourne kondigde hij aan verloofd te zijn met zijn partner Andrew, maar Cheryl was niet in staat om naar Australië te gaan voor die operatie. Dat is het punt waar British Airways instapte.

VIP

De maatschappij zorgde ervoor dat Cheryl en haar partner en kinderen naar Melbourne konden vliegen om de bruiloft bij te wonen. Ook kreeg het gezin een VIP-behandeling op de luchthaven. Het begon met een personal shopping experience, gevolgd door ontspannen uurtjes in een spa.

Make-up

In Melbourne kregen ze een luxe suite in een gerenommeerd hotel. Op de dag van de bruiloft werden ze ook nog eens verrast met een haar- en make-up-stylist. De maatschappij maakte er onderstaande video van.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button