Air France-KLMAirlinesNieuwsRoutes

‘China Southern behoudt codeshare met KLM’

China Southern, dat per 1 januari uit de SkyTeam alliantie stapt, heeft aangekondigd een codeshare overeenkomst in stand te houden met veertien SkyTeam maatschappijen. Ook de codeshare overeenkomst met Air France-KLM blijft intact.

Codeshare

Voor de meeste reizigers verandert er dankzij de codeshare overeenkomsten niets. Het blijft mogelijk om op één ticket te reizen met China Southern en codeshare partners. De maatschappij heeft aangekondigd dat de frequent flyer voordelen ook blijven bestaan.

China

Opvallend is dat China Southern niet blijft samenwerken met China Eastern. Waarom de twee maatschappijen alle samenwerking stopzetten is onbekend. Xiamen Airlines blijft wel samenwerken met China Southern.

Oneworld

De aankondiging van het vertrek van China Southern uit SkyTeam ging gepaard met het ontstaan van een samenwerking met zowel British Airways als American Airlines, die allebei in de Oneworld alliantie zitten. Er wordt veel gespeculeerd over een mogelijke deelname van China Southern aan Oneworld, tot op heden heeft de maatschappij hier echter niets over bekendgemaakt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close