fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

‘Piloot ANA vergeet brevet, vlucht geannuleerd’

Een vlucht van All Nippon Airways werd dinsdag geannuleerd nadat de piloot zijn vliegbrevet was vergeten. Een andere vlucht liep daardoor vertraging op.

Licentie

De piloot voerde eerst vlucht 259 uit, van Haneda naar Fukuoka om drie uur ’s middags. Tijdens de vlucht kwam hij erachter dat hij zijn licentie niet op zak had, zo meldt The Japan Times. De man meldde aan zijn werkgever dat het brevet nog thuis lag.

Vluchten

Na NH259 zou hij vlucht NH428 uitvoeren (Fukuoka – Itami), maar die werd hierdoor geannuleerd. Er waren 129 stoelen verkocht voor de route. Vlucht 739 (Itami – Sendai) liep vertraging op omdat de maatschappij een vervanger moest zoeken. Daardoor werden 93 passagiers gedupeerd.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button