fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Vliegtuig komt vast te zitten onder brug in India | Video

In het oosten van India is een vliegtuig vast komen te zitten onder een brug toen het toestel werd vervoerd op een truck. Dat melden diverse lokale media.

Voorval

Het voorval gebeurde midden op de weg in de stad Durgapur. Volgens de lokale politie zou de chauffeur de hoogte van de brug niet goed hebben kunnen inschatten omdat het mistig was. De banden van het toestel konden worden losgemaakt waardoor het bevrijd kon worden van de brug. Het gaat om een Boeing 737-200, die ooit voor de Indiase postdienst werd ingezet.

Post

De postservice leasede het toestel van Indian Airlines. In april 2011 werd het vliegtuig verkocht omdat het financieel niet meer rendabel was. Op onderstaande video is het vastzittende vliegtuig te zien.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button