fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideo

Piloot speelt kerstliedjes voor passagiers | video

Een United Express piloot heeft passagiers die van Newark, in de Amerikaanse staat New Jersey, naar Kansas City, in Missouri, vlogen getrakteerd op een kerstconcert. De captain speelde voor vertrek “we wish you a merry christmas” op zijn viool.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button