fbpx
IncidentenNieuws

Doden bij helikoptercrash Hawaï

Bij een helikoptercrash in Hawaï zijn zes lichamen gevonden, één lichaam is nog vermist. De inzittenden maakten een rondvlucht boven het eiland Kauai. Het wrak werd bovenop een berg gevonden.

Eurocopter

De Federal Aviation Administration zegt dat de helikopter donderdagmiddag vanaf Lihue Airport vertrok. Het gaat om een Eurocopter AS350 B2. Het toestel crashte ongeveer 21 kilometer ten noorden van de stad Hanapepe. Naar verluidt zouden er twee families in de helikopter hebben gezeten, waaronder twee kinderen.

Zoektocht

De zoektocht werd vrijdag gestaakt vanwege de dichte mist. Als het weer vandaag beter is, dan gaat de zoektocht naar de laatste persoon verder. Het zoeken wordt ook bemoeilijkt door de dichte begroeiing op het eiland. Landen kan er nauwelijks en vanuit de lucht valt er vrijwel niets door de bomen te zien.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button