fbpx
Naast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Frankfurt Airport behaalt nieuw passagiersrecord

Frankfurt Airport heeft een nieuw record gevestigd. In het weekend verwelkomde de luchthaven de zeventig miljoenste bezoeker.

Reischeque

Een vrouw uit Flörsheim, met haar familie onderweg naar Mexico, was de gelukkige. Zij ontving een reischeque van duizend euro van Lufthansa en luchthavenexploitant Fraport.

Records

In 2004 werd de grens van vijftig miljoen passagiers voor het eerst behaald, en in 2015 verwelkomde de luchthaven zestig miljoen passagiers. Waar het toen tien miljoen nieuwe bezoekers haalde in elf jaar, is datzelfde aantal aan reizigers erbij gekomen in vier jaar tijd.

2018

In 2018 stond de teller nog op 69,5 miljoen reizigers. Dat was toen een stijging van 7,8 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Het aantal vliegbewegingen steeg toen met 7,7 naar 512.115 starts en landingen.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button