FailissementFinancieelNieuwsOvernamesProfessional

‘Turbo Aviation geïnteresseerd in Jet Airways’

Turbo Aviation heeft interesse getoond in Jet Airways. Bronnen zeggen tegen de Indiase krant Hindu BusinessLine dat Turbo de opties om te investeren in Jet Airways heeft onderzocht, maar dat er nog geen formeel bod is ingediend.

Interesse

Recent opende het failliete Jet Airways nog een expression of interest (EOI). Door een EOI kunnen bedrijven kenbaar maken interesse te hebben om (een gedeelte van) een bedrijf over te nemen. Het is de vierde keer dat Jet Airways een EOI open heeft gezet. De eerste was op 20 juli 2019. Toen was 3 augustus de deadline om interesse te tonen. Met de vierde keer hebben partijen nu tot 6 januari om te reageren.

Turbo

Turbo Aviation is een Indiase zakelijke chartermaatschappij. In 2020 wil het een low-cost carrier met de naam TruStar opstarten met Brits investeerders. Met de aankoop van Jet Airways krijgt het bedrijf slots op Mumbai en Delhi, die zeer interessant kunnen zijn voor de start-up.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close