fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

‘Turbo Aviation geïnteresseerd in Jet Airways’

Turbo Aviation heeft interesse getoond in Jet Airways. Bronnen zeggen tegen de Indiase krant Hindu BusinessLine dat Turbo de opties om te investeren in Jet Airways heeft onderzocht, maar dat er nog geen formeel bod is ingediend.

Interesse

Recent opende het failliete Jet Airways nog een expression of interest (EOI). Door een EOI kunnen bedrijven kenbaar maken interesse te hebben om (een gedeelte van) een bedrijf over te nemen. Het is de vierde keer dat Jet Airways een EOI open heeft gezet. De eerste was op 20 juli 2019. Toen was 3 augustus de deadline om interesse te tonen. Met de vierde keer hebben partijen nu tot 6 januari om te reageren.

Turbo

Turbo Aviation is een Indiase zakelijke chartermaatschappij. In 2020 wil het een low-cost carrier met de naam TruStar opstarten met Brits investeerders. Met de aankoop van Jet Airways krijgt het bedrijf slots op Mumbai en Delhi, die zeer interessant kunnen zijn voor de start-up.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button