fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

‘Turbo Aviation geïnteresseerd in Jet Airways’

Turbo Aviation heeft interesse getoond in Jet Airways. Bronnen zeggen tegen de Indiase krant Hindu BusinessLine dat Turbo de opties om te investeren in Jet Airways heeft onderzocht, maar dat er nog geen formeel bod is ingediend.

Interesse

Recent opende het failliete Jet Airways nog een expression of interest (EOI). Door een EOI kunnen bedrijven kenbaar maken interesse te hebben om (een gedeelte van) een bedrijf over te nemen. Het is de vierde keer dat Jet Airways een EOI open heeft gezet. De eerste was op 20 juli 2019. Toen was 3 augustus de deadline om interesse te tonen. Met de vierde keer hebben partijen nu tot 6 januari om te reageren.

Turbo

Turbo Aviation is een Indiase zakelijke chartermaatschappij. In 2020 wil het een low-cost carrier met de naam TruStar opstarten met Brits investeerders. Met de aankoop van Jet Airways krijgt het bedrijf slots op Mumbai en Delhi, die zeer interessant kunnen zijn voor de start-up.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button