Frequente reizigerLoungeNieuwsZakelijke Reiziger

British Airways renoveert lounges in 2020

British Airways heeft de goede voornemens voor het nieuwe jaar aangekondigd. Eén voornemen daarvan is het renoveren van de lounges op een aantal luchthavens.

Lounges

Een aantal lounges op Heathrow, Edinburgh en Berlijn zullen worden gerenoveerd. Het is nog niet bekend welke lounges op de luchthavens precies worden aangepakt. Op New York JFK Airport zal de Elemis Spa worden herontwerpen en opnieuw worden gelanceerd. De maatschappij maakt in januari meer details bekend.

App

Een ander voornemen van de British Airways is het herontwerpen van het boekingsmenu op de website. Zo wil de maatschappij klanten helpen om makkelijker te navigeren door de informatie en services. Ook de mobiele app krijgt een update waardoor deze makkelijker in gebruik moet worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close