Frequente reizigerLoungeNieuwsZakelijke Reiziger

British Airways renoveert lounges in 2020

British Airways heeft de goede voornemens voor het nieuwe jaar aangekondigd. Eén voornemen daarvan is het renoveren van de lounges op een aantal luchthavens.

Lounges

Een aantal lounges op Heathrow, Edinburgh en Berlijn zullen worden gerenoveerd. Het is nog niet bekend welke lounges op de luchthavens precies worden aangepakt. Op New York JFK Airport zal de Elemis Spa worden herontwerpen en opnieuw worden gelanceerd. De maatschappij maakt in januari meer details bekend.

App

Een ander voornemen van de British Airways is het herontwerpen van het boekingsmenu op de website. Zo wil de maatschappij klanten helpen om makkelijker te navigeren door de informatie en services. Ook de mobiele app krijgt een update waardoor deze makkelijker in gebruik moet worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button