fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Japan Airlines geeft 50.000 gratis tickets weg voor Olympische Spelen

Japan Airlines geeft 50.000 gratis vliegtickets weg voor de zomer van 2020. De hoofdstad van het land is dan het decor van de Olympische Spelen.

Deelname

Deelname is mogelijk voor mensen die buiten Japan wonen en geregistreerd staan bij het loyaliteitsprogramma van de maatschappij. Het gaat om tickets binnen Japan, dus je moet wel zelf je retourticket voor het land kopen.

Verrassing

Voor vrienden en familie is het mogelijk om tot vier mensen tegelijk aan te melden. Drie dagen na aanmelding wordt bekend gemaakt wie tot de winnaars behoren. Pas als je gewonnen hebt, hoor je wat jouw bestemming wordt. De gratis tickets worden weggeven op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Spelen

De Olympische Spelen worden tussen 24 juli en 9 augustus georganiseerd en de Paralympische Spelen duren tot 6 september. De Japanse regering verwacht tien miljoen extra bezoekers in het land.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button