OpmerkelijkOverig nieuws

Japan Airlines geeft 50.000 gratis tickets weg voor Olympische Spelen

Japan Airlines geeft 50.000 gratis vliegtickets weg voor de zomer van 2020. De hoofdstad van het land is dan het decor van de Olympische Spelen.

Deelname

Deelname is mogelijk voor mensen die buiten Japan wonen en geregistreerd staan bij het loyaliteitsprogramma van de maatschappij. Het gaat om tickets binnen Japan, dus je moet wel zelf je retourticket voor het land kopen.

Verrassing

Voor vrienden en familie is het mogelijk om tot vier mensen tegelijk aan te melden. Drie dagen na aanmelding wordt bekend gemaakt wie tot de winnaars behoren. Pas als je gewonnen hebt, hoor je wat jouw bestemming wordt. De gratis tickets worden weggeven op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Spelen

De Olympische Spelen worden tussen 24 juli en 9 augustus georganiseerd en de Paralympische Spelen duren tot 6 september. De Japanse regering verwacht tien miljoen extra bezoekers in het land.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/